Лайм

Макс Барських випустив новий кліп - в ньому збірний портрет дівчини очима співака

Режисером відеоряду традиційно виступив Алан Бадоєв

Макс Барських презентував нову пісню "По секрету", яка увійшла до майбутнього альбому артиста "1990". Лейтмотивом нового синглу співака звучить визнання жіночої краси, як найвищої сили природи. Разом з треком вийшов і кліп.

Прем'єра відео відбулася в п'ятницю, 15 травня, на YouTube-каналі виконавця. "Піснею і кліпом мені хотілося створити портрет сучасної жінки, підкреслити його багатогранність, разнохарактерность: від юної спокусливої Лоліти до яскравої фурії", - каже співак.

Режисером відеоряду традиційно виступив Алан Бадоєв. Робота над кліпом проходила в режимі онлайн між Києвом і Лос-Анджелесом, а сам знімальний процес зайняв чотири доби. Технічною особливістю кліпу є той факт, що весь матеріал відзнятий на вінтажну кінокамеру 8 mm.

За місяць до старту зйомок Барських анонсував міжнародний кастинг, в рамках якого понад 100 дівчат-моделей з різних країн боролися за своє місце в майбутній відеороботі.

"Ми шукали не просто модельну зовнішність, нам був цікавий характер жінки. Я спочатку задумав відео в стилі знаменитих кліпів Джорджа Майкла з топ моделями 90-х. Саме з цієї причини ми запросили Анну Богдан - нашу музу і близьку душу, а також дуже талановитого режисера до со-створення збірного відео образу", - говорить Бадоєв.

  • 15 травня також відбулася прем'єра нового кліпу Насті Каменських на пісню "Спогади". У кліпі зібрані архівні кадри з романтичних подорожей Насті з Потапом.
  • А співак Дан Балан презентував оновлену версію пісні "Треба" в рамках свого авторського проекту "Все пробачати". Композиція була записана спільно з переможницею шоу "Голос країни" Оксаною Мухою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях