Лайм

Юрій Горбунов нагадав фанатам, що карантин не скасували - ті накинулися на нього з критикою

Нагадування про проблеми може зробити ворога навіть з народного улюбленця

Після послаблення карантину Юрій Горбунов повернувся до роботи, але маску знімати не поспішає. Телеведучий вирішив нагадати шанувальникам про те, що епідемія коронавірусу ще не закінчилася, і такої агресивної реакції точно не очікував.

"Ослаблення карантину - це не його скасування! Підготовка до зйомок - процес важливий, але всі в масках", - написав Горбунов, опублікувавши фото в респіраторі. Замість звичних компліментів, на його сторінці з'явилося безліч гнівних коментарів.

"Господи, яка це дурість! Ви дійсно вважаєте, що це потрібно? Цей карантин? Для кого це все вигідно і потрібно? Набридло вже!" - відповідають телеведучому. - "Юрій, вистачить про цей карантин, ну скільки можна?" "Пора знімати!" "Не займайтеся ви цією... Уже нервів не вистачає".

Знайшлися у Горбунова і однодумці. "А мені здається, що карантин - це правильно і дуже важливо. На одній чаші терезів стоять всі хворі і лікарі, які невпинно трудяться, а на іншій - всі ті, хто пише, що це міф, і ходять без маски. А потім ті, хто на другій чаші, переповзають на першу як хворі".

Тим часом в Україні третій день поспіль зростає добове число хворих на коронавірус. За даними Міністерства охорони здоров'я, 14 травня зафіксовано 483 нових випадки інфекції, а загальна кількість хворих досягла 17330. 4473 людини вже впоралися з інфекцією, а кількість померлих досягла 476.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.