Лайм

Регіна Тодоренко продовжує виправлятися після скандалу, але новий жест ведучої викликав питання

Користувачі соцмереж назвали вчинок телеведучої некоректним

Телеведуча Регіна Тодоренко, суддя з усього, все ще намагається очистити репутацію після гучного скандалу, викликаного її необережними висловлюваннями про домашнє насильство. Вона зняла тематичний документальний фільм "А що я зробила, щоб допомогти", перерахувала велику суму коштів до фонду "Насилию.нет", а тепер знайшла застосування своїй іменній статуетці "Жінка року", яку раніше їй вручив журнал Glamour.

Однією з героїнь документального фільму Тодоренко стала Маргарита Грачова - мати двох дітей, якій свого часу чоловік відрізав обидві руки. Через роки жінка навчилася жити новим життям і сьогодні надихає своєю мужністю тисячі фоловерів в Інстаграм. Свою статуетку "Жінки року" телеведуча вирішила передати Маргариті. І все б нічого, от тільки раніше журнал Glamour позбавив Тодоренко цього звання.

"Чесно, для мене ця нагорода нічого не означає. І при спілкуванні з Регіною я відразу сказала: "Статуетка мені не потрібна", і в жартома додала: "Краще костюм панди, у мене молодший син їх обожнює". Про панд згадала, бо чоловік Регіни виступав на шоу "Маски" в костюмі Панди, - розповіла Грачова. - От тепер я володар важкого скельця з написом "Жінка року 2019" і двох прекрасних костюмів панд!"

Мати двох дітей закликала фоловерів утриматися від критики Тодоренко: "Всі ми робимо помилки, але головне - намагатися їх виправити!"

У коментарях підписники Грачової підтримали бажання телеведучої реабілітуватися, але жест порахували некоректним: "Ну правильно, їй статуетка вже не потрібна, вирішила передарувати. Якось це виглядає іронічно", "Намагатися виправлятися потрібно, але методи дивні. Передарувати вже анульовану іменну статуетку?", "Так собі вчинок, якщо чесно..."

  • Як стало відомо раніше, журнал Glamour став першим, хто відреагував на слова Регіни Тодоренко, в яких угледіли виправдання домашнього насильства. Тоді ж представники видання відібрали у телеведучої звання "Жінки року". Слідом за ними співпрацю з Тодоренко призупинили ще два Великі бренди-виробники.
  • Нещодавно Регіна Тодоренко дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про наслідки скандалу з домашнім насильством - збитки, критику в соцмережі та рішення зняти документальний фільм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях