Лайм

Спокуслива Джамала в білосніжному халаті розповіла про постільні звички

На карантині вагітна співачка сумує за готельною атмосферою

Джамала, яка зараз перебуває на 9 місяці вагітності і готується вдруге стати мамою, показала в Instagram стрункі ніжки і витончену лінію шиї. Разом з архівними фото 34-річна співачка поділилася з шанувальниками думками про хронотипи і тугою за гастрольною діяльністю.

Фото: instagram.com/jamalajaaa/

"Чесно, так і не зрозуміла, хто я - жайворонок чи сова? - написала Джамала. - Був період, коли я могла спати до одинадцятої. Бувало, що найкраще мені працювалося о 6 ранку, іноді найпродуктивнішим часом була ніч. Здається, я так і не визначилася".

Фото: instagram.com/jamalajaaa/

Також співачка згадала тури, коли кожного дня міняла міста і готелі. "У мене є така особливість - після концерту я не можу заснути, а вранці, коли час виселятися з готелю і їхати далі, завжди перша стою з валізою в холі і чекаю всю команду, - зізналася вона. - Зараз я дуже сумую за цією готельною атмосферою - свіжим ліжком, білосніжним халатам, маленьким пляшечкам у ванній кімнаті, шведським сніданкам".

Фото: instagram.com/jamalajaaa/

При цьому найкращою частиною подорожей Джамала назвала повернення - до свого ліжка і рідних стін домівки. "Красуня! Ти соловей!" - прийшли до висновку шанувальники.

  • 18 травня 1944 року кримськотатарський народ зіткнувся з жахливим злочином радянського режиму, і Джамала розповіла про сімейну трагедію в День пам'яті жертв депортації.
  • Раніше вагітна Джамала відзначила День сім'ї ніжними фото з чоловіком і сином. Зовсім скоро в родині співачки і Бекіра Сулейманова з'явиться друга дитина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях