Лайм

Стало відомо про стан Бориса Моїсеєва після двох інсультів. Співак не впізнає друзів

66-річний артист рідко з'являється на публіці

Вже більше року Борис Моїсеєв не з'являється на публіці. Співак переніс два інсульти, після чого його представники уникають будь-яких контактів з пресою, яка намагається дізнатися про його стан.

Як розповіли виданню "Собеседник" приятелі Моїсеєва, музичний критик Сергій Сосєдов та продюсер Андрій Разін, 66-річний артист не покидає дім без помічника і останнім часом насилу згадує приятелів та події.

"Крайній раз я бачив Бориса в березні минулого року. З ним був чи то його директор, то чи хтось ще, але я пам'ятаю, що ця людина підтримувала Бориса за руку, так як той ледь ходив, - розповів Сосєдов. - Було видно, що Боря слабенький, але намагався триматися. Було помітно, що людина перенесла інсульт".

Фото: instagram.com/bmoiseevpro

На думку Сосєдова, на сцену Моїсеєв вже навряд чи повернеться. "Швидше за все, його кар'єра закінчена. Він зробив свою справу, а зараз його час минув, - додав він. - Артист, як спортсмен, не може вічно бути в формі, в фаворі. Всі йдуть так чи інакше".

У свою чергу, колись продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін згадав про останній дзвінок Моїсеєву. Той насилу впізнав колегу і приятеля.

"Боря не завжди розуміє, хто йому дзвонить. В нашій останній розмові я йому розповідав, як ми починали, що у нас було, і він почав згадувати під час бесіди, - згадав Разін. - Він не пам'ятає людей, не пам'ятає події. Ті артисти, які й хотіли б знову з Борею посміятися, поспілкуватися, сприймають його, як і раніше, але він навіть мене та нашу історію насилу пригадав".

Фото: instagram.com/bmoiseevpro

Разін не виключає, що інсульт у Моїсеєва міг статися через вкрай напружений графік роботи протягом 20 років.

  • Раніше пародист Максим Галкін поділився відеороликом, на якому 71-річна Алла Пугачова вражає квітучим зовнішнім виглядом. Незважаючи на свій похилий вік, примадонна російської естради дозволяє собі юнацькі зухвалі наряди.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях