Лайм

Українська модель Алла Костромічова розсекретила свій заробіток

Знаменитість розповіла, скільки заробляє

Модель Алла Костромічова, ведуча передачі "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі відверто розповіла, скільки їй платять за покази та фотосесії.

Свої гонорари знаменитість розсекретила в свіжому випуску програми "Слава +", яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. "Сьогодні я заробляю за показ півтори - три тисячі доларів. Фотосесія в залежності яка, рекламна компанія - двадцять", - зізналася українська модель.

Фото: instagram.com/alla

Алла також зазначила, що за кордоном потрібно платити великі податки, тому моделі не можуть отримає всю суму. "У Франції, наприклад, на руки залишається 30%, в Америці - половина", - поділилася Костромічева.

У бесіді зі Славою Дьоміним модель також розповіла про знайомство з чоловіком-іноземцем і чому рідко показує його в соцмережах.

"Він дуже непублічна людина, - каже Алла. - Він не любить фотографуватися. Умовити його на пост в Інстаграмі - ціла історія".

  • 10 квітня Алла і Джейсон відсвяткували п'яту річницю їх скромного таємного весілля. З цього приводу Костромічова розповіла, якою була їхня церемонія без гостей і весільної сукні.
  • Раніше Алла Костромічова розповіла, як одного разу отримала несподівану пропозицію від таємничого чоловіка. Знаменитості зі світовими ім'ям запропонували повечеряти в його компанії і отримати за це 30 тисяч євро (понад 850 тисяч гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.