Лайм

Леся, припиняй! Нікітюк схвилювала соцмережі фото в прозорій майці

Повз гарячого фото не зміг пройти навіть одружений Сергій Бабкін

Леся Нікітюк в плетеній майці засвітила розкішну фігуру, захопивши шанувальників і зіркових колег. 32-річна телеведуча позувала в ліжку у спокусливій позі, і погляду публіки відкрилися її стегна, груди і підтягнутий живіт.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

За стуки гаряче фото набрало 169 тисяч лайків, а в коментарі до зірки прийшли навіть знамениті сім'янини.

"Леся, а з чим же ти тепер за хлібом ходиш?" - написав актор і телеведучий Андрій Бедняков. "З грошима", - пожартувала Нікітюк, на що шоумен відповів: "У цьому вбранні можна і без грошей, Лесь. Ще й ікру принесеш додому. Я перевіряв".

"Леся, що ти робиш? Так не можна, припиняй! Капєц!" - Захопився Сергій Бабкін, супроводивши коментар смайликами вогників і квітів. "Пиши про мене пісню!" - відповіла ведуча.

"Дуже гаряча!" - не пройшла повз Маша Єфросиніна, якій Нікітюк запропонувала "передати майку і естафету".

Нещодавно Леся Нікітюк зізналася, що своєю стрункою фігурою зобов'язана трьом тижням інтервального голодування. "Результат на лице. Я б сказала на живіт", - написала вона в Instagram, опублікувавши фото з ідеальним пресом.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше завидна наречена Нікітюк розповіла, як колготки до грудей позбавили її бойфренда. Ведуча поділилася кумедними спогадами з дитинства.
  • Читайте також на theLime, як Леся Нікітюк відповіла на чутки про збільшені губи і ботокс. Телеведуча жартома показала, як збільшити губи без уколів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.