Лайм

Володимир Остапчук та його нова обраниця вперше показали своє житло

Закохані орендували квартиру в одному з елітних районів Києва

Український телеведучий Володимир Остапчук та його нова дівчина, столичний нотаріус Христина Горняк, перебувають у стосунках близько восьми місяців, а в травні цього року пара прийняла рішення жити разом.

Закохані орендували розкішну квартиру на 120 квадратних метрів в елітному районі Києва, куди впустили журналістів програми "Зірковий шлях" .

Володимир Остапчук та Христина Горняк Фото: скріншот відео

Квартира знаходиться на 12 поверсі. Там є кілька кімнат, велика гардеробна, величезна кухня, вітальня і розкішний балкон-тераса з панорамними вікнами. В орендованій квартирі Володимира і Христини також є кімната, яка виконує роль дитячої і кабінету одночасно. Правда діти Остапчука від попереднього шлюбу, 6-річна Емілія і 2-річний Еван, кімнату ще не бачили.

Дитяча/кабінет Фото: скріншот відео

Вітальня Фото: скріншот відео

Вітальня Фото: скріншот відео

"Я з дитинства мріяв про бібліотеку. Тепер її маю, вже є багато книг. Це місце, де я працюю, щось вигадую, де буду грати з дітьми. Тут вже є деякі іграшки - машинки, літачки - поки небагато, але є. Дітки ще тут не були, ми буквально днями тільки розклали коробки. Але, звичайно, плануємо, що Емілія та Еван тут будуть", - зазначив шоумен.

Кухня Фото: скріншот відео

Кухня Фото: скріншот відео

Христина поки не знайома з дітьми свого коханого, але дуже сподівається, що зможе побудувати з ними дружні стосунки.

"Дуже сподіваюся, що у нас все вийде з дітьми. Я наскільки зможу, докладу до цього зусилля, тому що дітей дуже люблю", - говорить нотаріус.

Спальня Фото: скріншот відео

Спальня Фото: скріншот відео

Спальня Фото: скріншот відео

Балкон-тераса Фото: скріншот відео

Ванна кімната Фото: скріншот відео

  • Раніше Володимир Остапчук пояснив, навіщо подав у опікунську службу запит на психологічну експертизу колишньої дружини. Телеведучий заперечує, що хоче забрати собі дітей.
  • Володимир Остапчук та Олена Войченко офіційно розлучилися в березні 2020 року. Шлюборозлучний процес тривав досить довго, тому що так передбачено законодавством, коли є діти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.