Лайм

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла, чи буде проходити психологічну експертизу

Екс-подружжя виховує двох дітей - 6-річну Емілію та 2-річного Евана

Український телеведучий Володимир Остапчук подав у опікунську службу запит на перевірку психіки колишньої дружини і матері його двох дітей. Олена Войченко прокоментувала цю вимогу і зізналася, чи згодна пройти психологічну експертизу.

За словами екс-дружини ведучого, у неї немає можливості відмовитися, оскільки це офіційний запит "Звичайно, я готова її пройти, Володимир це своє бажання озвучив ще на початку карантину", - розповіла Олена в програмі "Ранок з Україною".

Олена Войченко з сином і дочкою Фото: instagram.com/olenavoychenko

"Досить давно він говорить, що у Емілії з'явиться нова мама, з Еваном він ці моменти не обговорює. Каже, що нова мама буде краще. Звичайно, я протестую проти такої думки. Мабуть, Володимир хоче довести це за допомогою експертизи", - додала колишня дружина Остапчука.

Олена зазначила, що не проти, щоб діти спілкувалися з батьком, проте позиція, що у них з'явиться нова мама - дуже травматична для 6-річної Емілії та 2-річного Евана.

"І я намагаюся пояснити йому, що таким чином це робити не можна. Поки мені це не вдається", - зазначила Войченко.

У свою чергу, Володимир Остапчук називає слова дружини "брехнею" та "маніпуляцією". За словами ведучого, здоров'я дітей, в тому числі й психічне, є для нього пріоритетом.

"Це виходить за усілякі рамки. Всі прекрасно знають, як я ставлюся до своїх дітей, - зазначив Остапчук. - Подібного роду думки мені й в голову не могли прийти, не кажучи вже про те, щоб я їх озвучував. Мені залишається тільки здогадуватися, навіщо Олені поширювати неправдиву інформацію про мене. Я це можу назвати одним словом - наклеп. Я вважаю, що мама у дітей тільки одна і вона для них найкраща. І крапка".

Що ж стосується самої експертизи, інформацію про існування такого документа ведучий теж заперечує. "Це фейк. Такого документа не існує і не існувало ніколи. Єдиний документ, який на даний момент знаходиться в органах опіки, це моя "Заява про встановлення порядку спілкування з дітьми". На сьогоднішній день ми з Оленою ще не домовилися про це".

Володимир Остапчук та Христина Гірник Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук та його нова дівчина, столичний нотаріус Христина Горняк, перебувають у стосунках близько восьми місяців, а в травні цього року пара прийняла рішення жити разом. Закохані орендували розкішну квартиру на 120 квадратних метрів в елітному районі Києва, де знайшлося місце і для дитячої.

  • Раніше Володимир Остапчук пояснив, навіщо подав у опікунську службу запит на психологічну експертизу колишньої дружини. Телеведучий заперечує, що хоче забрати собі дітей.
  • Володимир Остапчук та Олена Войченко офіційно розлучилися в березні 2020 року. Шлюборозлучний процес тривав досить довго, тому що так передбачено законодавством, коли є діти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.