Лайм

З шашликом та київським тортом: герої шоу "Холостяк" розповіли, як відзначили розпис

Микита і Даша стали чоловіком та дружиною 20 травня

Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова вступили в законний шлюб. Відзначити повноцінне весілля закоханим не вдалося через карантин, тому вони просто розписалися. Урочисту церемонію пара відклала на серпень.

Після розпису Микита і Даша поїхали до батьків, де скромно відсвяткували свій новий статус. "Після розпису ми поїхали відзначити з близькими друзями, а потім святкували з моїми рідними - за київським тортом і шашличком", - розповіла Квіткова в бесіді з Viva!

Фото: instagram.com/kvittkova

Новоспечене подружжя також розповіли, чи вплинув штамп в паспорті на їх стосунки.

"Якщо говорити з чоловічої сторони, то так, штамп впливає на те, що служить підтвердженням твоїх серйозних намірів, - говорить Микита. - Це підтвердження того, що ти береш на себе відповідальність за кохану і за вашу з нею сім'ю".

А Даша запевняє, що після весілля нічого кардинально не змінюється: "У мене такі ж сильні почуття, ми все так же живемо разом, будуємо плани".

Дівчина також розповіла, що взяла прізвище чоловіка, тепер вона - Вокуловіч (справжнє прізвище Добриніна).

"Тепер вона офіційно моя, на моєму прізвищі, і мені це дуже приємно. Ми обговорювали це перед весіллям і у нас не виникало жодних розбіжностей або сумнівів", - сказав Микита.

Фото: instagram.com/kvittkova

  • Весілля героїв "Холостяка-9" призначене на 12 серпня. Церемонія буде тематичною і пройде на даху багатоповерхівки. Інші подробиці майбутнього весілля Микити та Даші - читайте в нашому матеріалі.
  • 22 травня відбувся фінал десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк". Головний герой зробив свій вибір і вручив каблучку Даші. Саме з нею Макс Михайлюк готовий будувати стосунки поза проектом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.