Лайм

Володимир Остапчук та його нова обраниця знялися в першій спільній фотосесії

Пара перебуває у стосунках близько восьми місяців

Український телеведучий Володимир Остапчук та столичний нотаріус Христина Горняк більше не приховують свої стосунки. Днями пара показала свою розкішну квартиру, а тепер похвалилася першою спільною фотосесією.

Закохані позували для видання JetSetter. Крім зйомки Володимир та Христина також дали інтерв'ю, в якому розповіли про свої стосунки і про те, як вони ставляться до критики на свою адресу.

Фото: jetsetter.ua

Дівчина зізналася, що зараз їх стосунки - суцільна романтика. "Ось, наприклад, сьогодні я прокинулася від того, що Володимир поклав мені на ліжко три букета розкішних - моїх улюблених - півоній", - поділилася Христина.

Фото: jetsetter.ua

Остапчук розповів, що спокійно ставиться до хейту, оскільки це невід'ємна частина публічності.

"Є такий вираз: вони завжди будуть говорити про тебе, адже коли вони говорять про себе, їх ніхто не слухає. Я дуже спокійно ставлюсь до негативу, оскільки це невід’ємна частина публічності. А ось Христину як чоловік я хотів би вберегти. І навіть приховував статті, поки наші стосунки були в секреті", - зізнався телеведучий.

Фото: jetsetter.ua

Крістіна вважає, що для всіх хорошою не будеш, тому намагається не звертати увагу на образливі коментарі.

"Найголовніше, що всі ці "розлучниця" - повна неправда. І ми з Вовою і наші близькі прекрасно про це знають! Ми дуже багато теплих повідомлень отримали від незнайомих людей, коли ми відкрилися як пара, і я дуже це ціную!", - зазначила дівчина Остапчука.

Фото: jetsetter.ua

  • Володимир Остапчук та Христина Горняк познайомилися в серпні 2019 року на весіллі в Італії. Шоумен запевняє, що нові стосунки не були причиною його гучного розлучення з дружиною Оленою Войтенко.
  • Володимир Остапчук та Олена Войченко офіційно розлучилися в березні 2020 року. Шлюборозлучний процес тривав досить довго, тому що так передбачено законодавством, коли є діти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях