Лайм

55-річна Повалій показала, як її змінив макіяж. Та фани впевнені, що справа не лише в косметиці

Артистка поділилася фото зі зйомок нового кліпу

Таїсія Повалій вирішила поділитися з підписниками в Інстаграм закулісною фотографією зі зйомок нового кліпу на пісню "Особенные слова". 55-річна співачка показалася у кріслі візажиста і вирішила пожартувати на вічну тему.

Справа в тому, що Повалій часто приписують захоплення пластичними операціями. Нещодавно заговорили про корекцію носа і підборіддя, але як зазначила сама співачка, весь секрет криється лише в хорошому макіяжі.

"На фото видно, як за допомогою макіяжу можна зробити пластику носа і корекцію обличчя", - посміялася в коментарях до знімка артистка. Очевидно, таким чином Повалій пожартувала у відповідь на чергові розмови в мережі про її зовнішность.

І якщо одні кинулися знову хвалити зовнішність співачки, то інші висловили в коментарях свої сумніви. Деякі фани переконані, що за останні кілька років Повалій змінилася кардинально.

"Я бачила вас наживо не раз, і кожного разу ви стаєте молодше. Справа не в макіяжі", "Ну-ну, в макіяжі. Макіяжем зморшки не прибереш", - вказали в коментарях до посту.

Фото: instagram.com/tpovaliy_photo

Фото: instagram.com/tpovaliy_photo

Деякі фоловери артистка також закликали просто порівняти сучасні знімки з архівними.

  • Раніше син та онук Таїсії Повалій ледь не стали жертвами падаючого дерева в Києві. Музикант і молодий тато закликав фоловерів бути обережними.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.