Лайм

Alyosha написала загадковий пост, і фанати розцінили його як зізнання про вагітність двійнею

У Instagram співачки розгорнулася бурхлива дискусія

Українська співачка Alyosha та фронтмен гурту "Антитіла" готуються стати батьками втретє. Днями пара зізналася, що у них народиться дочка. Однак свіжий пост артистки спровокував чутки про те, що у зіркового подружжя з'явиться не одна дівчинка, а дві.

Співачка розмістила в Instagram фотографію, на якій демонструє значних розмірів животик. Але приводом для розмов став не знімок, а його загадковий підпис. "Скільки дівчат на цьому фото?" - поцікавилася зірка.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

У коментарях почалася буря обговорень, багато хто розцінив це як зізнання про те, що Alyosha вагітна двійнею.

"Ну не дарма таке питання задала, напевно вони чекають двійню", "Судячи з питання, то три", "Буде двійня, а взагалі вас троє", "Будуть дівчинки близнючки", "Невже двійня", "Три", "А може двійня і їх троє на фото", "Так може там три?", "Невже 3", "Думаю три", "3 дівчинки", - пишуть спантеличені шанувальники.

Сама співачка ці розмови не коментує. Раніше артистка зізнавалася, що Тарас дуже хотів відразу двох малюків, але запевнила, що носить під серцем одну дитину.

"Тарас дуже хотів двійню. Але ні, у нас дитина одна буде, слава Богу", - сказала Alyosha.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

  • Тарас Тополя та Alyosha вже виховують двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка, яких зірковий тато зняв у кліпі гурту "Антитіла".
  • Старший син зіркової пари народився в Америці. Через сім років після народження первістка лідер гурту "Антитіла" пояснив, чому вони з дружиною зважилися на пологи за океаном.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях