Лайм

Вагітна фіналістка Танців із зірками розповіла, як назве майбутню дитину

Стать малюка ще невідома, але ім'я батьки вже обрали

Учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова знаходиться на п'ятому місяці другої вагітності. Нещодавно хореограф оголосила про це в Instagram, а тепер розкрила, яке ім'я майбутній дитині вибрала разом з чоловіком Іваном Хомячуком.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"На даний момент ми з чоловіком ще не знаємо, кого чекаємо. Але, так би мовити, до повного комплекту нам не вистачає хлопчика. Коли я була вагітна в перший раз, то чоловік чекав саме пацана, але народилася дівчинка, чому він теж шалено зрадів. Зараз мріємо про хлопця, а там як Бог дасть. Головне, щоб дитина була щасливою і здоровенькою, - розповіла Гвоздьова в інтерв'ю КП. - Ми з чоловіком обговорювали, як назвемо дитину. Так як ця прекрасна ситуація сталася в Домінікані, то вирішили: якщо народиться хлопчик, то назвемо - Домінік, якщо дівчинка - Домініка. Ще чоловікові подобається ім'я Гаяна, мені воно не сильно імпонує. Думаю, що ми знайдемо компроміс ".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Ілона підтримує форму за допомогою танців, хоча і не планує скидати зайве до пологів.

"Продовжую танцювати, тренуватися. Зрозуміло, що моя активність від 100% звелася до 60%, але я вважаю, що вагітність - це не хвороба. Під час першої вагітності я танцювала і працювала до 9-го місяця. На 7-му місяці я ще давала майстер-класи, брала участь в телевізійних проектах. Зараз все буде залежати від мого фізичного стану, але, думаю, танцювати мені ніщо не заборонить, - говори вона. - Танці для вагітних дуже корисні. Вони позитивно впливають на нервову систему, на психологічний стан. Зараз я зменшила навантаження на спину і прес, але руки, ноги, грудна клітка можуть працювати, як і раніше. Головне, знати міру і паралельно проводити консультації з лікарем".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях