Лайм

Юрій Горбунов показав ніжні обійми з дружиною - це фото доводить, що у них справжнє кохання

Зіркова пара позувала на тлі веселки

Катя Осадча та Юрій Горбунов - одна з найміцніших і зворушливих пар українського шоу-бізнесу. Зіркове подружжя без сорому демонструють свої трепетні почуття на публіці, а шанувальники із задоволенням спостерігають за їхньою історією кохання.

Так, на своїх сторінках в Instagram знаменитості опублікували соковиті фото, на яких позують на тлі веселки. Один знімок вийшов дуже романтичним - подружжя стоять не зеленій галявині, ніжно обнімаються, притулившись один до одного обличчям. "Веселка завжди надихає", - написав Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Буквально за кілька годин цей кадр зібрав понад 30 тисяч лайків і масу теплих коментарів. Шанувальники і зіркові друзі пари захоплюються їхньою родиною і називають їх "найкращими".

"Обожнюю вашу пару, ви справжні і видно, що ви дуже любите один одного", "Ви такі чудові, щастя вам", "Ви найкращі", "Вау, романтика, радію за вас", "Ви дуже красива пара", "Красиві і щасливі", "Як мило", - захоплюються фанати подружжя.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

  • Раніше Юрій Горбунов показав Катю Осадчу в домашній обстановці і похвалився її кулінарними талантами. Телеведуча приготувала на вечерю лазанью.
  • 6 травня о Юріїв день Катя Осадча привітала чоловіка з іменинами. Телеведуча опублікувала в Instagram ніжне фото, на якому лицем до лиця позує з кучерявим і щасливим Юрієм Горбуновим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях