Лайм

Forbes назвав найбільш високооплачуваних зірок в світі - всіх обійшла 22-річна модель

Перше місце в списку зайняла Кайлі Дженнер

У травні Forbes позбавив Кайлі Дженнер статусу наймолодшої мільярдерки в світі, але скандал з перебільшенням доходів її косметичного бренду не завадив їй посісти перше місце в списку найбільш високооплачуваних знаменитостей. У січні 2019 року зірка реаліті-шоу продала 51% Kylie Cosmetics компанії Coty за $ 600 млн, і після відрахування податків поклала в кишеню $ 540 млн.

Фото: instagram.com/kyliejenner

На другому місці опинився Каньє Уест і його $ 170 млн. Після кооперації репера з Adidas для випуску кросівок Yeezy в 2020 році Forbes нарешті визнав його мільярдером.

Фото: instagram.com/kimkardashian

На третю сходинку вийшов тенісист Роджер Федерер. Завдяки ряду вдалих угод на $ 106,3 млн він вперше став найбільш високооплачуваним спортсменом у світі, обійшовши Роналду з його $ 105 млн і Ліонеля Мессі з $ 104 млн.

Фото: instagram.com/rogerfederer

У десятку найбільш високооплачуваних зірок також увійшли актор Тайлер Перрі ($ 97 млн), футболіст Неймар ($ 95,5 млн), радіоведучий Говард Стерн ($ 90 млн), баскетболіст Леброн Джеймс ($ 88,2 млн) і актор Дуейн Джонсон ($ 87,5 млн ).

У сукупності знаменитості-багатії заробили $ 6,1 млрд, що на $ 200 млн менше, ніж в 2019 році. Падіння - перше з 2016 року - пов'язане з глобальною пандемією коронавірусу, закриттям стадіонів, концертних майданчиків, зупинкою зйомок, затримкою релізів нових фільмів і телешоу.

  • Раніше фанати не впізнали Кайлі Дженнер без макіяжу. Без накладних вій, тональної основи і перуки зірка виявилася зовсім не схожою на своє медійне обличчя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях