Лайм

Ведучий "Холостячки" розповів про ажіотаж серед охочих завоювати серце Ксенії Мішиної

Акторка зачаровує чоловіків і вони з радістю біжать на кастинг

Телеканал СТБ анонсував нове реаліті "Холостячка" - перше шоу на українському ТБ, де кохання на проекті шукатиме жінка. Головною героїнею першого сезону стала Ксенія Мішина. Анонсування проекту викликало величезний ажіотаж серед чоловіків, які бажають проявити себе і завоювати серце акторки.

Про це телеканалу СТБ розповів ведучий реаліті Григорій Решетник. За його словами, після виходу пост-шоу "Холостяка", де і стало відомо про новий проект, йому посипалися приватні повідомлення та дзвінки від друзів.

Григорій Решетник Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Не тільки з України, а й від тих, хто застряг в інших країнах. Писали, як потрапити в проект, де заповнювати анкету, чи можна по зуму проходити кастинг", - говорить Григорій.

Телеведучий додав, що чоловіки виявилася досить сміливими і з радістю проявляють ініціативу. "І хочу підкреслити, що ці чоловіки абсолютно різного віку і професій. Це величезний виклик і для команди, і для мене як ведучого", - зазначив Решетник.

Григорій додав, що зробить все, щоб допомогти хлопцям розкритися, а Ксенії - розібрати в чоловічій психології.

"З огляду на мій 10-річний досвід роботи на "Холостяку" і особистий досвід сімейного життя, я зумію знайти правильні слова і допомогти чоловікам розкритися на всі 100%. Також як і Ксенії розібратися в чоловічій психології і таємних характеристиках хлопців. Адже чоловік не відразу може показати свої почуття, потрібно більше часу, щоб розкритися. Хочу, щоб наша Холостячка знайшла своє кохання, знайшла щастя, щоб в країні не тільки холостяків ставало менше, але й холостячок", - резюмував ведучий.

Ксенія Мішина Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенії Мішиной 30 років, вона сама виховує 7-річного сина Платона. Українському глядачеві вона відома по костюмованій драмі "Кріпосна" і за проектом "Танці з зірками-2019", який в підсумку вона виграла.

  • У числі охочих поборотися за серце акторки виявився Олександр Еллерт, автор-сценарист студії "Квартал 95" і учасник "Ліги Сміху" з команди "Луганська збірна".
  • 29 травня на каналі СТБ відбулося пост-шоу "Холостяк. Життя после проєкту", в ході якого стало відомо, як склалося життя головного героя Макса Михайлюка і його обраниці Даші Ульянової після реаліті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях