Лайм

Комбез мрії: вагітна Джамала похвалилася дизайнерським вбранням зі своїх старих джинсів

Співачку сміливо можна назвати законодавицею моди для майбутніх мам

Українська співачка Джамала, яка вже ось-ось стане мамою вдруге, продовжує радувати шанувальників стильними образами для вагітних. На цей раз артистка показала комбінезон, пошитий зі старих джинсів. Наряд на замовлення виконавиці виготовила дизайнер Ксенія Шнайдер.

Кілька кадрів знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. На знімку Джа позує на одній з вулиць Києва. В руках у неї букет блідо-рожевих півоній, а на обличчі - посмішка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Природа настільки очистилася, що я не просто обміняла свої речі на спецкостюми для лікарів, а й пошила зі своїх і Бекіра старих джинсів комбез для вагітних! Пошила у нереального дизайнера Ксенії Шнайдер. Комбез мрії! Дуже задоволена!", - поділилася співачка.

"Нещодавно прочитала у Ксенії, що у них злетіли поставки в Китай, тому що китайці наразі активно підтримують своє власне виробництво. Вони роблять те, що нині необхідно нашій країні - підтримка своїх! У музиці, кіно, моді...", - зазначила Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Джамала на останньому місяці вагітності не втомлюється радувати фанатів яскравими образами. Співачка, яку сміливо можна назвати законодавицею моди для майбутніх мам, показала фото, на яких позує на кухні в ніжній сукні з квітковим візерунком.
  • А також похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок. Джамала розповіла, яке значення в її житті має український національний одяг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях