Лайм

Ольга Сумська показала пляжні фото, але всім не до цього. Адже з обличчя актриси зникла її відома родимка

Шанувальники акторки відразу помітили зміни

Актриса театру і кіно Ольга Сумська разом з чоловіком Віталієм Борисюком відкрили пляжний сезон на Блакитному озері. На особистій сторінці в Інстаграм знаменитість похвалилася сонячними фото, от тільки прихильникам не до цього, адже з обличчя Сумської зникла її відома родимка.

"Відкрили сезон разом з Віталієм! Якщо кордони закриті, будемо відпочивати вдома! Теж добре!" - написала вона. На фото 53-річна Сумська позує в купальнику і демонструє стрункі ніжки. На цих же знімках уважні користувачі мережі і розгледіли зміни в зовнішності актриси.

Фото: instagram.com/olgasumska

Спілкуючись в коментарях з підписниками, Сумська підтвердила, що видалила родимку, яка за роки кар'єри стала вже невід'ємною частиною її образу. Чому саме актриса зважилася на такий крок, невідомо. При цьому фани припустили, що в цілях безпеки.

"А мені подобалася ваша родимка. Маленька особливість", "Вам було добре з родимкою", "Ви видалили родимку? Шкода..." - додали під знімком.

Фото: instagram.com/olgasumska

  • У травні Ольга Сумська та Віталій Борисюк відсвяткували 29 річницю відносин. Про це 53-річна актриса розповіла в Інстаграм, згадавши про початок їхнього роману і розкривши секрет міцного шлюбу.
  • Також актриса пригадала про розставання з першим чоловіком Євгеном Паперним. Крім роману з Віталієм Борисюком піти її підштовхнула пристрасть колишнього чоловіка до алкоголю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.