Лайм

Наша сила - в коханні: Настя Каменських показала чуттєве фото з Потапом

Новий кадр зворушив шанувальників та друзів пари

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, поділилася в Instagram неймовірно чуттєвої фотографією з Потапом, яка зворушила фанатів зіркової пари.

На знімку подружжя позує на тлі зелені. Настя притуляється спиною до Потапа, закривши очі, а той в цей час ніжно обіймає красуню-дружину і вдихає її аромат. "Наша сила - в коханні", - написала співачка.

Фото: instagram.com/kamenskux

Всього за кілька годин романтичний кадр зібрав понад 200 тисяч лайків і масу розчулених коментарів. Шанувальники і колеги зіркового подружжя обсипали їх компліментами, називаючи гармонійної парою.

"От, вже... плачу", - написала Даша Астаф'єва. "Прекрасна, гармонійна пара", "Це любов", "Неймовірні", "Так романтично", "Шикарна пара", "Які ж ви класснючі. Прям хочеться, щоб всі люди на землі були такі щасливі", - пишуть фанати.

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • 8 травня український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) відзначив свій 39-й день народження. Настя Каменських влаштувала коханому чоловікові сюрприз, організувавши вечірку в стилі диско.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях