Лайм

Лілія Ребрик у весільній сукні розповіла про труднощі акторського ремесла

Телеведуча знімається в продовженні серіалу "Великі Вуйки"

Лілія Ребрик, яка грає продавчиню Ірку в комедійному серіалі "Великі Вуйки", несподівано розкрила сюжетний поворот другого сезону. Телеведуча і актриса опублікувала в Instagram фото у весільній сукні, а значить її героїню в продовженні комедії про пробивних гуцулів чекає радісна подія.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

39-річна Ребрик розкрила шанувальників кілька секретів про зйомки серіалу. Деякі з них стають для Лілії та інших акторів справжнім випробуванням.

"Серії серіалу знімаються у різнобій. Сцени, які йдуть одна за одною, як їх бачить на екрані глядач, знімаються в різні дні. Все це залежить від місця зйомки. Наприклад, вчора знімали в готелі одразу першу і останню серії. І це дійсно важко, адже потрібно зіграти початок і одразу ж фінал серіалу, до якого треба бути морально готовим і вміти одразу переключитися, - написала Ребрик. - Це титанічна праця кіногрупи. Перш за все - гримерів і костюмерів. Їм потрібно відстежити, в який день яка у тебе була зачіска, макіяж, одяг, навіть якого відтінку були губи. Все це дуже важливо. Але всі ми люди і тому, звичайно, бувають і кіноляпи. Наприклад, якось було, що в одній сцені в коридорі я була з укладкою, а вже в наступній - в кабінеті - з хвостом. Все тому, що сцени знімалися в різні дні в різних локаціях".

Також Лілія розповіла, що вчить сценарій на пам'ять і влаштовує вдома читки. Актори намагаються не злити режисера невивченим текстом, тому що кожен новий дубль подовжує знімальний день, що веде до додаткових витрат.

"Найскладніше зніматися в комедіях, адже чим серйозніше ти граєш смішну сцену - тим більш смішною вона виходить. А для цього текст потрібно з десяток разів пережити", - поділилася Ребрик.

Лілія Ребрик знімається в кіно і серіалах з 2006 року, і сьогодні на її рахунку 40 проектів. Також Лілія грає в театрі, де зараз у зв'язку з карантином репетиції на паузі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.