Лайм

Маша Єфросиніна поділилася простим лайфхаком з одягом від 5-річного сина - для нього потрібен тільки картон

Ведуча привчає дітей до хазяйновитості з ранніх років

Українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як її 5-річний син Саша сам складає свої речі перед сном. Для цього хлопчик використовує просте пристосування з листа картону.

Відповідний ролик зіркова матуся опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Лайфхак від Олександра, як складати одяг перед сном", - підписала відео Єфросиніна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Шанувальники і колеги телезірки почали активно коментувати побачене. "Господині на замітку", - написала Катя Осадча. Серед коментаторів були також Даша Астаф'єва, Алла Костромічова, Надія Матвєєва, Соня Плакидюк, Юрій Горбунов та інші зірки.

Нагадаємо, що 41-річна Маша Єфросиніна - двічі мама. Крім сина Олександра, телеведуча також виховує 16-річну дочку Нану. За роки материнства телеведуча вибудувала свою систему виховання, головний пункт якої - прояв любові до дитини за допомогою обіймів та поцілунків.Крім того, зірка привчає дітей до самостійності.

  • Раніше Маша Єфросиніна назвала 5 важливих серіалів про підлітків, які варто побачити всім батькам. В її списку знайшлося місце і для українського шоу.
  • Також Єфросиніна розповіла, чому помирилася з чоловіком після розставання на рік. У телеведучої є свій секрет нев'янучої пристрасті у стосунках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях