Лайм

Учасниця "Жіночого Кварталу" похвалилася стрункою фігурою через місяць після пологів

Віра вперше стала мамою 1 травня

Українська співачка, учасниця гумористичного проекту "Жіночий Квартал" Віра Кекелія всього за місяць змогла повернути чудову форму після першої вагітності.

На своїй сторінці в Instagram зіркова матуся опублікувала серію чорно-білих знімків, на яких виглядає так, ніби й не народжувала зовсім. Віра позує в легкій квітковій сукні, які підкреслює її плоский живіт та тонку талію. Автором позитивних знімків виступила подруга і колега Кекелії Марта Адамчук.

Фото: instagram.com/kekeliavera

"Коли Марта приходить на репетиції "Жіночого Кварталу" з фотоапаратом, ми все шикуємося в чергу для фото", - поділилася Віра.

Шанувальники і зіркові друзі молодої мами залишили безліч приємних коментарів. "Віра, ти народжувала взагалі чи ні? Худишка крутишка!", - написала співачка Світлана Тарабарова, яка скоро вдруге стане мамою.

Фото: instagram.com/kekeliavera

"Ну ось де в світі справедливість? Тільки народила, а така худенька", "Дуже добре виглядаєте, навіть і не скажеш, що після пологів. Ви неймовірно чарівна", "Яка красива", - захоплюються фоловери Віри.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Фото: instagram.com/kekeliavera

  • Нагадаємо, що Віра Кекелія вперше стала мамою 1 травня. Співачка подарувала своєму чоловікові, музиканту Роману Дуді, сина Івана. Цікаво, що у пари були партнерські пологи, чоловік співачки підтримував кохану і переживав цей хвилюючий момент разом з нею.
  • Співачка також написала пост на тему конфліктів у стосунках і розповіла, як це відбувається в її родині. Публікацію молода мама супроводила своїм чорно-білим кадром з великою кількістю тарілок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.