Лайм

Екс- "Холостяк" показав чуттєве відео з дружиною і розповів, як побудувати здорові стосунки

Микита і Даша є прикладом для багатьох пар

Герой дев'ятого сезону реаліті "Холостяк" Микита Добринін та його молода дружина Даша Квіткова знялися в романтичній зйомці, в якій продемонстрували свої трепетні почуття. Фотосесія пройшла в лавандовому полі недалеко від Києва.

Результатом зйомки молода сім'я поділилася в своїх мікроблогах. Даша зазначила, що під час перегляду відео можна загадувати бажання, а Микита поміркував на тему стосунків. Телеведучий вважає, що знайти другу половинку не складно, а ось побудувати здорові стосунки - завдання не з легких.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nikita Dobrynin (@nikitadobrynin)

Добринін перерахував кілька пунктів, щоб пари змогли себе перевірити.

Відкрито висловлюєте свою думку. Я не вірю, що є пари, які ніколи не сваряться. Якщо дві людини дійсно цінують і люблять один одного, вони не побояться висловити свою точку зору з приводу будь-якої ситуації.

Намагаєшся робити ваш інтим краще. Здорові стосунки - це коли ти думаєш не тільки про свій комфорт, а й про комфорт свого партнера. Якщо можеш відкрито поговорити про те, що тебе не влаштовує в сексі або що подобається, можу тебе привітати, зі стосунками все ок.

Не соромитеся один одного. Я не про те, що ти можеш виставляти сотні голих фото з партнером в Інста. Є більш важливі моменти: наприклад, знайомство своєї половини з твоїми друзями або батьками, якщо ваші стосунки тривають вже досить довго.

Знаєте про минуле один одного, але не намагаєтеся пригадати його в зручній ситуації. Добре, коли ти знаєш про те, скільки у кожного з вас було колишніх, яким було ваше дитинство, які події вплинули на ваше життя. Кайф, якщо у вас немає друг від друга секретів. Підтримуєте один одного. Нехай навіть починання твоєї дівчини здаються тобі несерйозними або здаються нецікавими (тільки тобі) - постарайся надати коханій людині підтримку. Це супер важливо.

Будуєте спільні плани. Ніхто не змушує тебе вже зараз клястися у вічному коханні і планувати, скільки у вас буде дітей після весілля. Але хоча б на найближче майбутнє плани повинні бути: куди ви поїдете влітку, де проведете вихідні або чим будете займатися сьогодні ввечері.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова вступили в законний шлюб 20 травня. Відзначити повноцінне весілля закоханим не вдалося через карантин, тому вони просто розписалися. Урочисту церемонію пара відклала на серпень.
  • Новоспечене подружжя розповіли, чи вплинув штамп в паспорті на їх стосунки, а також як вони відзначили день народження їх сім'ї.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.