Лайм

Усміхнена Лілія Ребрик підкорила фанів легким літнім образом: фото

Телеведуча у невагомій жовтій сукні позує на дачі

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася зі своїми шанувальниками сонячним і по-літньому теплим і яскравим настроєм. Також зірка продемонструвала стильний квітковий наряд, який в цьому сезоні знову на піку популярності.

"Я кайфую! Небо їм очима, повітря - ложками, кольори - серцем!", - написала знаменитість в Instagram. На Лілії - повітряна жовта сукня максі з квітковим принтом і відкритими плечима. Легка тканина роблять силует телеведучої жіночним і чуттєвим, а розрізи - сексуальним.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фоловери телезірки прийшли в захват від зовнішнього вигляду і чарівного вбрання мами двох дітей і засипали її компліментами.

"Лілія, ви неймовірна", "Променистість у всіх гранях життя", "Гарна сукня", "Ви красуня, завжди з посмішкою на обличчі", "Як кульбаба, дуже красива", "Як жіночно і невимушено", - захоплюються фани.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

  • Раніше Лілія Ребрик продемонструвала в мережі розкішну сукню-вишиванку українського бренду POLONETS. Дизайнерський наряд складається з декількох деталей: сукні на бретелях з вишитим подолом, прозорої накидки з блакитним орнаментом і поясу з китицями.
  • Лілія Ребрик, яка грає продавщицю Ірку в комедійному серіалі "Великі Вуйки", несподівано розкрила сюжетний поворот другого сезону. Вона опублікувала фото у весільній сукні, а значить її героїню в продовженні комедії про пробивних гуцулів чекає радісна подія.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях