Лайм

Може і спробуємо: переможниця "Холостяка" заговорила про можливе возз'єднання з героєм реаліті

Даша дала відверте інтерв'ю

Головний герой шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк та переможниця Даша Ульянова не змогли побудувати стосунки поза проектом. Причиною став секс пілота з іншою учасницею реаліті. Глядачі каналу СТБ сподіваються, що пара возз'єднається, не виключає такої можливості і гімнастка.

Про це дівчина розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу TrueStory. Даша зізналася, що досі відчуває симпатію до Макса і продовжує носити каблучку, яку він подарував їй в фіналі проекту. "Я не можу її зняти, - каже гімнастка. - Це як пам'ять про те, що було".

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Даша зазначила, що не виключає можливості, що вони з Максом можуть бути разом в майбутньому. За словами дівчини, у них не було жодних стосунків, адже після секс-скандалу вони просто припинили спілкуватися, навіть не даючи своїм почуттям шансу.

"Може щось зміниться, може зараз все владнається і ми все-таки спробуємо. Я не виключаю такої можливості, - зізнається переможниця "Холостяка". - Незважаючи на цю ситуацію - це не скасовує всього того, що між нами було. У нього є якості, за які я завжди чіплялася. Думаю і з його боку так само".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях