Лайм

У нього є мізки: Кондратюк назвав можливого президента України

Колишній продюсер порівняв молодого політика з Зеленським

Телеведучий Олександр Скічко, раніше ведучий конкурсу "Євробачення" в Києві, а сьогодні нардеп від фракції "Слуга народу", має всі шанси стати президентом України. Хлопець тільки відкрив для себе політику, але у нього є мізки, що вселяє довіру.

Такою думкою ефірі YouTube-проекту "Гончаренко рулить" поділився колись продюсер і ведучий телешоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк.

Володимир Зеленський і Олександр Скічко Фото: instagram.com/aleksandrskichko

"Ви будете сміятися, а я в Скічко вірю. У нього є честолюбство, у нього є мізки, - заявив Кондратюк. - Я вважаю, що у нього недостатньо гарна освіту - про це я казав йому. Ти не повіриш, я думаю, що він може стати колись президентом, якщо у нього зійдуться деякі зорі".

Як підкреслив Кондратюк, вирішивши спробувати себе в парламенті, Скічко відкрив для себе нову сторінку - політику, що істотно відрізняє його від діючого президента Володимира Зеленського, який на момент виборів не мав ніякого політичного досвіду.

"Йдучи в президенти, [Зеленський] просто вистрибнув із сьомого поверху. Він - ніхто. Не хотів би його ображати, але для мене він - непорозуміння навіть через рік президентства [...] Мій 22-річний син, як на мене, більш розумні речі говорить", - додав Кондратюк.

  • Раніше Сергій Жадан розповів про те, чому відмовився працювати з командою Володимира Зеленського. На історію про дзвінок з Офісу президента письменника наштовхнули неоднозначні висловлювання гаранта на травневій прес-конференції в Києві.
  • Читайте також на theLime, як коміки студії "Дизель Шоу" звинуватили "Квартал 95" в плагіаті, але виявилося, що і у них жарт був далеко неоригінальним.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях