Лайм

Лікування вже безглуздо: син Віктора Павлика розповів про важку боротьбу з раком

21-річний Павло повідомив, що хвороба продовжує активно вражати його організм

Молодший син Віктора Павлика півтора року бореться зі смертельним захворюванням - раком кісток. За цей час 21-річний Павло пережив складну операцію, пройшов 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії. Хлопець і його сім'я сподівалися, що хвороба відступить, але дива не сталося.

Про це син співака написав в пості на своїй сторінці в Facebook. "Я вирішив написати його, оскільки мені дуже хочеться виговоритися. І хоча я дуже рідко виставляю якісь почти, я хочу поділиться цією інформацією і моїми думками", - зазначив Павло.

Віктор Павлик з сином Пашею Фото: facebook.com

У своєму листі хлопець згадує, як дізнався про хворобу і як до останнього вірив, що рак відступить: "Кожен раз, перевіряючи кожні кілька місяців свій організм за допомогою МРТ і КТ, я вірив що ця зараза помре від постійного лікування хімікатами, які ушкоджують крім хворих клітин ще й здорові, і залишить мій організм в спокої. Однак цього так і не відбулося".

Місяць тому Паші стало гірше: почала боліти ліва рука, відмовляти пальці й ноги. Нині хлопець пересувається за допомогою інвалідного візка і вже остаточно втратив і без того слабку надію на одужання.

"Сьогодні я вже не можу пересуватися без коляски, а цей текст друкую однією рукою, оскільки друга рука продовжує втрачати свою функціональність. Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібно, а тому що воно більш безглуздо. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу", - написав син співака.

"Я ставлюся до цього напрочуд спокійно, зайві емоції, страх і депресія тільки негативно на мене вплинуть, хоча незвіданість перед майбутнім не може не лякати. Я набагато більше переживаю за тих, хто мене оточує і піклується про мене: батьків і близьких друзів, адже без їх допомоги я взагалі не впораюся навіть з найпростішими моїми потребами", - зазначив Павло.

У своєму пості Павлик-молодший також згадує шкільні роки і своїх однокласників. За його словами, це був найкращий час в його житті.

"Я не знаю якої насправді думки про мене мої однокласники і однокурсники, і як часто про мене взагалі згадують, але я щиро хочу побажати вам усім успішного життя, в якому ви ніколи не зіштовхнетеся з тими труднощами, які зараз переживаю я. Я хочу, щоб ви всі були щасливі і гідно прожили життя, виконавши всі свої мрії. Також хотілося б що б ви все побачили цей пост, але на жаль мало хто підписаний на мене", - пише він.

На пост сина відреагували зіркові тато і брат Павла. "Я пишаюся тобою хлопець! Слова і думки Справжнього чоловіка, чистого і доброго!", - написав Олександр Павлик, старший син артиста.

А сам співак зробив репост публікації і написав: "Однокласники мого сина Павла, відгукніться. Будь ласка, просто знайдіться. Спеціалізована школа 25 м. Києва".

  • 29 травня Віктор Павлик таємно одружився з Катериною Репяховою. Хоча стосунки пари тривають вже майже 5 років, 29-річна різниця у віці все ще розбурхує консервативну публіку. Дружина співака розповіла, що новина про їх довгоочікуване весілля викликала в соцмережах цілу хвилю негативу.
  • Також дружина Віктора Павлика зізналася, що ініціатором шлюбу зі співаком була вона. Після 4 років стосунків дівчина так і не отримала офіційної пропозиції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях