Лайм

Молода наречена Віктора Павліка зважилася на одкровення про непросту долю співака

Концертний директор артиста розповіла, як збирала його "по крупинках"

Фоловери співака та музиканта Віктора Павліка продовжують всіляко підтримувати його родину та молодшого сина Павла, який минулими вихідними відверто розповів про свою хворобу та рішення відмовитися від марного лікування. У цей час молода дружина артиста також зважилася на одкровення про непросту долю чоловіка.

На особистій сторінці в Інстаграм Катерина Репяхова, яку також піддали критиці за таємне весілля і розкішне життя в дні хвороби Павліка-молодшого, поділилася з архівними фото та розповіла, як їй належало зустріти музиканта і "збирати його по крупинках".

Фото: instagram.com/repyahovakate

"На цьому фото мені 21 рік. Через півроку я зустріну Віктора. І буду збирати його по крупинках, - написала вона. - Буду лікувати його від залежності. На моїх очах відміниться не один концерт. Але я буду сильною і щосили буду рятувати життя коханої людини. Сама. Без жодної допомоги. Навіть коли в реанімації мені скажуть, що в наступний раз вже не врятують його [...] А потім на мене звалиться багато інших труднощів, в тому числі й хвороба Паші. І я знову буду збирати життя Віктора по крупинках. Але я буду сильною, я буду поруч, буду його опорою. Тому що я потрібна йому, як ніколи".

За словами дівчини, вона не знає, скільки разів їй ще доведеться збирати життя чоловіка-артиста, але вона готова до цього. "Напевно, це моя місія [...] Напевно, не існує більш сильного випробування, ніж бачити, як страждають твої близькі".

Віктор Павлик та його син Павло Фото: facebook.com

  • Нагадаємо, вперше про хворобу сина музикант повідомив своїм фоловерам у мережі восени 2018 року. Тоді ж Павлік попросив про фінансову допомогу для дорогого лікування. З того часу Павло, у якого діагностували рак кісток, пройшов 18 курсів хіміотерапії, але лікування не принесло результатів.
  • 29 травня 2020 року Віктор Павлік таємно одружився з Катериною Репяховою. Хоча стосунки пари тривають вже майже п'ять років, 29-річна різниця у віці все ще розбурхує консервативну публіку. Дружина співака розповіла, що новина про їх довгоочікуване весілля викликала в соцмережах цілу хвилю негативу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.