Лайм

Леся Никитюк показала, як виглядала в 17 років. Схоже, ведуча любила Брітні Спірс і поїсти

Телеведуча згадала, як на початку 2000-х запалювала на дискотеках

Леся Нікітюк вирішила поділитися з підписниками в Інстаграм архівним фото, на якому майбутній зірці телебачення 17 років. На дворі 2005 рік, Нікітюк ще живе в Хмельницькому, ходить на місцеві дискотеки, і, як помітили її фоловери, стежить за стилем Брітні Спірс та любить смачно поїсти.

"Я на дискотеці з DJ Назіком... він мені тоді дуже нра. А його бивша сверлить мене поглядом (видно на фото), - зазнчила ведуча. - Сподіваюсь, шо Ліда і DJ живуть щасливо, в них троє дітей і вони тепер обоє сверлять поглядом мене по ТВ".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

У коментарі до знаменитості тут же набігли активні фоловери, які впізнали у її зовнішності захоплення популярною на той час поп-співачкою Брітні Спірс. "Брітні, чи це ти?", "Ти викопана Брітні Спірс", "Місцева Брітні?", "Упс, ай дід іт еген", - посміялися в коментарях до посту.

Не оминули вони і той факт, що юна Нікітюк явно була повнішою. "А щічки які круглі", "Пампушка", - додали під знімком. Сьогодні ведуча Нового каналу вже не похвалиться такою чолкою, зате охоче демонструє фоловерам струнку фігуру. Нерідко ще й в напівпрозорій білизні.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше завидна наречена Нікітюк розповіла, як колготки до грудей позбавили її бойфренда. Ведуча поділилася кумедними спогадами з дитинства.
  • Читайте також на theLime, як Леся Нікітюк відповіла на чутки про збільшені губи та ботокс. Телеведуча жартома показала, як збільшити губи без уколів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.