Лайм

Занадто стара для цього: 44-річна Шарліз Терон розповіла, чому не виходить заміж

Актриса - закореніла холостячка, і чутки про її заручини з Шоном Пенном виявилися неправдою

Оскароносна акторка Шарліз Терон ніколи не виходила заміж, хоча довгий час її зв'язували стосунки з акторами Стюартом Таундсеном і Шоном Пенном. Сьогодні 44-річна зірка виховує двох прийомних дітей і все ще не думає про шлюб. В інтерв'ю з радіоведучим Говардом Стерном вона зізналася, що заміжжя ніколи не було її метою.

Фото: nstagram.com/charlizeafrica

"Я ніколи не хотіла вийти заміж. Це ніколи не було для мене чимось важливим, - сказала вона на шоу Стерна. - Я ніколи не почувалася самотньою і не боюся романтичних стосунків. У моєму житті зараз просто не вистачає місця для того , щоб влаштовувати щось подібне. Але я не маю нічого проти романтичних стосунків".

Шарліз зізналася, що їй подобається ходити на побачення, але вона не впевнена, чи зможе коли-небудь знову жити з кимось. "Йому, можливо, доведеться купити будинок поруч. Не думаю, що коли-небудь знову зможу з цим ужитися, я занадто стара для цього", - констатувала вона.

Також Терон спростувала чутки, що збиралася заміж за Шона Пенна перед їх розставанням в 2015 році. "Це неправда. Те, що я майже вийшла за Шона, повна нісенітниця. Ми зустрічалися, але це було буквально все, що ми робили, - зустрічалися. Це були стосунки, звичайно, але вони тривали всього лише рік. Ми ніколи не з'їжджалися. Я ніколи не збиралася виходити за нього заміж. Не було нічого подібного ", - розповіла вона.

  • У 16 років зірка пережила жахливу сімейну трагедію. В інтерв'ю NPR Терон розповіла, як її мати вбила батька заради самозахисту.
  • Анджеліна Джолі розповіла про виховання прийомних дітей . Актриса присвятила їм життя і не шкодує про розлучення з Бредом Піттом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях