Лайм

Майлі Сайрус зав'язала з алкоголем і назвала причини своєї залежності

Співачка знайшла джерело проблем у вихованні

Майлі Сайрус більше не п'є і не курить марихуану. Останні півроку 27-річна співачка, відома любов'ю до легких наркотиків, веде здоровий спосіб життя, про що повідомила в новому інтерв'ю.

Фото: instagram.com/mileycyrus

"Я залишаюся тверезою протягом останніх шести місяців", - заявила поп-зірка Variety , пояснивши, що змінити спосіб життя її підштовхнула операція на голосових зв'язках. Майлі довелося мовчати і утримуватися від стимуляторів протягом декількох тижнів, і за цей час вона виявила, що на її скандальну поведінку багато в чому вплинуло батьківське виховання.

"Мою маму удочерили, і я успадкувала її почуття покинутості і бажання довести, що ти бажана і цінна. Батьки мого тата розлучилися, коли йому було 3 роки, тому він ріс сам по собі. Я вивчала сімейну історію, і в ній багато проблем із залежністю і психічним здоров'ям", - розповіла співачка. Запитавши себе: "Чому я така, яка є", вона несподівано прийшла до більш ясного розуміння минулого, сьогодення і майбутнього.

Сайрус розповіла, що її батьки Біллі і Тиш вживають марихуану, і не повернулися до тверезого життя разом з дочкою.

"Одне з моїх улюблених інтерв'ю - це коли я кажу: "Хто завгодно, хто курить травку, дурник". Я люблю час від часу надсилати його моїм батькам, які ще ті укурки, - сказала Майлі. - Протягом останнього року для мене було дуже важливо вести тверезий спосіб життя, тому що я дійсно хотіла вдосконалюватися. Мені подобається мати на 100% ясний розум у 100% часу. Я не хочу прокидатися дезорієнтованою. Я хочу прокинутися з відчуттям стійкості".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях