Лайм

Ми часто про це розмовляємо: молода дружина Микити Добриніна розповіла, коли вони планують дітей

Даша Квіткова розговорилася на важливу тему

Новоспечене подружжя Микита Добринін і Даша Квіткова не хочуть відкладати народження дітей в довгий ящик. Молодята планують поповнення в родині в найближчий рік.

Про це молода дружина телеведучого розповіла рамках проекту Сегодня.Lifestyle MARRY ME IN 2020! "Ми часто про це розмовляємо. Планували, і навіть імена придумували. Ну, ми як звичайна сім'я. Нам би хотілося цього в найближчий рік, тобто не через 5-6 років, а щоб це відбулося незабаром", - поділилася Квіткова.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

В ході інтерв'ю Даша також розповіла про стосунки зі свекрухою і про ревнощі в їх молодій сім'ї.

"У нас з Оленою Миколаївною (мамою Микити Добриніна) трапилася любов з першого погляду. І навіть в кінці нашого знайомства вона Микиті сказала, що якщо він мене образить, то йому бути непереливки. Ми дуже добре спілкуємося", - зізнається дівчина.

Даша - мила і ефектна дівчина, тому не дивно, що в їхній родині іноді може виникати ревнощі.

"Микита іноді мене ревнує, він гаряча кров. Я, якщо чесно, не даю приводів для ревнощів, але буває таке, що на мене хтось подивився, проявив увагу, в такі моменти Микита підходить і показує всім своїм виглядом, що я його дівчина, і не потрібно тут тинятися. Він відкрито це показує, і навіть може говорити про це, що ось зараз недобре було, я кажу - зрозуміла", - поділилася дружина Добриніна.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.