Лайм

Микита Добринін і Даша Квіткова розповіли, хто виступить на їхньому весіллі та у скільки обійдеться торжество

Молодята поділилися подробицями урочистої церемонії

Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова зареєстрували свої стосунки 20 травня, а пишне святкування влаштують 12 серпня.

В рамках проекту Сегодня.Lifestyle MARRY ME IN 2020! молодята розповіли, хто з зірок співатиме на їхньому весіллі, а також розсекретили бюджет торжества. Церемонія буде тематичною і пройде на даху-терасі з видом на Київ. Слоган весілля - "Любов серед вогнів великого міста".

Фото: facebook.com/buryaksergey

"Все проходитиме на даху з видом на місто, буде дуже красиво. На наше весілля запрошені 68 осіб - і це тільки родичі і друзі", - поділилася Даша.

Розважатимуть гостей знаменитості: гурт KAZKA і, можливо, Ірина Білик. Зі співачкою Добринін ще веде переговори.

Що стосується бюджету торжества, то Микита і Даша готові витратити кілька десятків тисяч доларів. "Ми просто хотіли таке весілля, яке можемо собі дозволити - не брати грошей у батьків і тим більше кредит (чули і про таке)", - зазначили молодята.

Фото: facebook.com/buryaksergey

  • Раніше Микита Добринін і Даша Квіткова розповіли, чи вплинув штамп в паспорті на їх стосунки, а також як вони відзначили день народження їхньої сім'ї.
  • А також знялися в романтичній зйомці, в якій продемонстрували свої трепетні почуття. Фотосесія пройшла в лавандовому полі недалеко від Києва.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях