Лайм

Дружина Віктора Павлика відповіла на звинувачення хейтерів в тому, що артист не піклується про тяжкохворого сина

Катерина Репяхова відповіла на питання фоловерів в мережі

Молодший син Віктора Павліка півтора року бореться зі смертельним захворюванням - раком кісток. Зірковий батько хлопця не ділиться подробицями лікування 21-річного Павла, і користувачі соцмереж прийшли до висновку, що артист не піклується про свою тяжкохвору дитину.

Молода дружина співака і його концертний директор Катерина Репяхова в Instagram відповіла на критику. "Якщо ми чогось не показуємо, це не означає, що цього не відбувається. Не означає, що Віктор не турбується про сина, не їздить туди. Я вважаю, це було б дивно, якби я транслювала такі речі, як придбання коляски. Це все відбувається в нашому житті", - розповіла дівчина в своїх "сторіз".

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Катерина зазначила, що Віктор Франкович піклується про Пашу: возить в лікарню, миє і носить його на руках. "Я вважаю, що не варто розповідати про це", - підкреслила Репяхова.

Нагадаємо, вперше про хворобу Павла Павлика стало відомо восени 2018 року. Тоді зірковий батько хлопця попросив про фінансову допомогу для дорогого лікування. З того часу хлопець переніс важку операцію, пройшов 18 курсів хіміотерапії, але лікування не принесло результатів.

Днями Павлик-молодший опублікував в мережі великий пост, в якому відверто розповів про своє здоров'я. Місяць тому хлопцеві стало гірше: почала боліти ліва рука, відмовляти пальці та ноги. Наразі Паша пересувається за допомогою інвалідного візка.

Син Віктора Павліка Фото: facebook.com

  • Раніше Катерина Репяхова відповіла хейтерам на звинувачення в тому, що не дивлячись на важку хворобу сина Віктор Павлик продовжує свою концертну діяльність.
  • Віктор Павлик та Катерина Репяхова таємно одружилися 29 травня. Хоча стосунки пари тривають вже майже 5 років, 29-річна різниця у віці все ще розбурхує консервативну публіку. Дружина співака розповіла, що новина про їх довгоочікуване весілля викликала в соцмережах цілу хвилю негативу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.