Лайм

Джастін Бібер вимагає $ 20 млн у двох жінок, які звинуватили його в сексуальному насильстві

Співак подав позов про дифамацію - поширення компрометуючих відомостей наклепницького характеру

Джастін Бібер подав позов проти двох анонімних жінок, які звинуватили його в сексуальному насильстві в соціальних мережах. Все, що є у співака і його адвокатів на даний момент - їх імена в Twitter. У заяві Бібера йдеться, що звинувачення Даніель (@danielleglvn) і Каді (@ItsnotKadi) фактично неможливі і спростовуються документальними свідченнями.

Фото: instagram.com/justinbieber

"Даніель стверджувала, що зазнала сексуального насильства в готелі Four Seasons 9 березня 2014 року, однак Бібер не зупинявся в цьому готелі в березні 2014 року, і існує безліч свідків і документальних доказів для заперечування її злої брехні", - йдеться в документах, отриманих People .

Звинувачення Каді також названі фактично неможливими і спростовуються її власними заявами. Дівчина написала в Twitter, що о 2:30 ночі 5 травня 2015 року її запросили в готель Бібера Langham в Нью-Йорку, після чого вона піддалася сексуальному насильству. Адвокати співака, які вивчили профіль Каді, заявили, що вона - одержима фанатка Бібера, яка відчайдушно хотіла з ним зустрітися. "Клянуся, якщо ми не зустрінемося, я знайду тебе і тр**ну", "Джастін, ти такий милий, я люблю тебе! Я заплачу тобі за згвалтування, добре?" - писала вона в соцмережах. Сам же виконавець 5 травня в 2:30 ранку був на вечірці Met Gala з десятками свідків.

Чи вдасться владі залучити дівчат до відповідальності - невідомо. Аккаунт Даніель в Twitter був видалений після того, як Джастін Бібер вперше спростував звинувачення.

"Всю свою кар'єру я стикався з випадковими звинуваченнями, але поговоривши зі своєю дружиною [Хейлі Болдуін] і командою, вирішив висловитися з цього питання, - написав 26-річний співак в Twitter. - Чутки чутками, але сексуальне насильство - це те, до чого я не ставлюся легковажно. Кожну заяву про сексуальне насильство слід сприймати дуже серйозно, і саме тому моя відповідь була необхідною. Однак ця історія фактично неможлива, і саме тому я буду працювати з Twitter і владою, щоб притягнути винних до відповідальності".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях