Лайм

Лілія Ребрик показала затишний вечір біля каміна - так виглядає щаслива сім'я

"Дика сімейка" проводить літні дні на своїй заміській дачі

Лілія Ребрик та Андрій Дикий - одна з найміцніших і зворушливих пар українського шоу-бізнесу. Їх сімейною ідилією можна тільки захоплюватися. "Дика сімейка" регулярно ділиться своїм щастям в соцмережах, публікуючи душевні й теплі фотографії.

На сторінці телеведучої в Instagram з'явився знімок, зроблений на дачі. У кадрі зображені усміхнені Лілія та Андрій, а також їх молодша дочка Поліна. Автором теплого знімка виступила старша Діана.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"У нас на вечерю шашлик. А у вас? Чоловік, до речі, робить найсмачніший шашлик. Дочка Діана робить жваві фото. Поля ідеально позує. Взагалі, обожнюю такі затишні сімейні вечори", - написала Ребрик.

Нагадаємо, що телеведуча і хореограф познайомилися в 2011 році на шоу "Танці з зірками", де танцювали в парі. Скоро між партнерами спалахнули почуття і вже через кілька місяцем після участі в шоу Андрій і Лілія стали нерозлучні. Одружилися закохані в грудні того ж року.

Сьогодні подружжя виховує двох дочок - 7-річну Діану і Поліну, яка з'явилася на світ у квітні 2018 року.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

  • Раніше Лілія Ребрик поділилася зі своїми шанувальниками сонячним і по-літньому теплим і яскравим настроєм. Також зірка продемонструвала стильний квітковий наряд, який в цьому сезоні знову на піку популярності.
  • А також продемонструвала в мережі розкішну сукню-вишиванку українського бренду POLONETS. Дизайнерський наряд складається з декількох деталей: сукні на бретелях з вишитим подолом, прозорої накидки з блакитним орнаментом і поясом з китицями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також