Лайм

Не буду фарбувати сивину: Оля Цибульська розповіла, як зустріне старість

34-річна співачка позитивно сприймає вік

Українська співачка Оля Цибульська потішила шанувальників позитивним ставленням до віку. На відміну від багатьох знаменитостей, які бояться старіти і витрачають шалені суми на послуги пластичних хірургів, виконавиця хіта "Киця" не збирається лягати під ніж.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Можеш написати, що я олдскульна. А я взагалі не боюся старості і розумію, що вона прийде. Хочу зустріти її натурально, - заявила Цибульська в Instagram. - Обожнюю дивитися, як це роблять італійки. Вишукано, сміливо і не ховаючись за губами-рибками. Не роблю процедур, які пов'язані з уколами і зміною природних даних".

Співачка не хоче молодитися, тому що впевнена: коханий чоловік не відвернеться від неї навіть через роки.

"А як стану бабусею - не буду фарбувати сиве волосся. Сива Киця в ліжку схвилює свого дідуся", - написала вона.

Шанувальникам зірки її позиція дуже сподобалася. "Обожнюю вас за те, що без пихатості. Щира, чесна, адекватна і неймовірно талановита", - пишуть в коментарях. - "Ви прекрасна і мила", "Виглядаєш неймовірно".

  • Раніше Цибульська показала архівне фото часів "Фабрики зірок" і згадала болючу розрив з учасником шоу. З колегою по групі Олександром Бодянським її пов'язувала не тільки музика.
  • Також Оля Цибульська розповіла, як схудла на 12 кг. Зробити це її підштовхнуло невдоволення собою і бажання освіжити стосунки з чоловіком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях