Лайм

Екс- "Холостяк" з дружиною розповіли, як втрата дитини ледь не призвела до розлучення

Пара поділилася болючою історією

Після участі в шоу "Холостяк-7" на каналі СТБ Дмитро Черкасов одружився на своїй коханій Олександрі, у якої на той момент був 8-місячний син Тимофій. Через майже рік після весілля у пари народився спільний син Марк, а в тому році дружина плавця знову завагітніла. Але малюк так і не народився - на шостому тижні у Саші трапився викидень.

Про це подружжя розповіло в інтерв'ю YouTube-каналу "Прямой вопрос". За словами пари, це був дуже важкий період в їхній родині, який ледь не закінчився розлученням. "Це була важка криза в нашій родині. Ми практично розлучилися", - згадує Олександра зі сльозами на очах.

Фото: instagram.com/dmitriy_cherkasov

Коли дівчина втратила дитину, Дмитро від неї віддалився. "Сашу дуже сильно накривали гормони, вона важко це переносила. Я намагався підходити, але Саша хотіла бути наодинці. Я розумів це так: Якщо мені сказали відійти - я відходжу і не влажу", - пояснив свою поведінку спортсмен.

А Саша сприйняла поведінку чоловіка як байдужість і накопичила чимало образ.

"Я сприйняла холод Діми як байдужість, а не те, що він не хотів зайвий раз натискати на якісь не ті ноти. Тому що у мене були істерики, я не контролювала себе: я кричала, плакала. Він не чіпав мене, а я сприйняла це як холод і байдужість. Це все у нас кипіло і в один момент ми все вибалакали один одному. Тоді ми їхали додому з розумінням того, що ми розлучаємося", - говорить дружина спортсмена.

Але незважаючи на всі ці труднощі, парі вдалося зберегти шлюб. "Ми зрозуміли, що любимо один одного, у нас є діти. Це було дуже важко, але ця ситуація зробила нас сильнішими", - зазначила Олександра.

Дмитро Черкасов брав участь в сьомому сезоні шоу "Холостяк". З Олександрою плавець познайомився в соціальних мережах відразу після виходу фінального епізоду реаліті. У вересні 2018 року закохані одружилися, але протягом дев'яти місяців тримали цей факт в таємниці. У лютому 2019-го у подружжя народився син Марк.

Олександра в цьому році брала участь в шоу "Супермама" каналу СТБ і стала його переможницею.

Фото: instagram.com/cherkasova__aleksandra

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова вступили в законний шлюб 20 травня. Відзначити повноцінне весілля закоханим не вдалося через карантин, тому вони просто розписалися. Урочисту церемонію пара відклала на серпень.
  • А герой десятого сезону реаліті Макс Михайлюк та переможниця Даша Ульянова не змогли побудувати стосунки поза проектом. Причиною став секс пілота з іншою учасницею "Холостяка".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях