Лайм

Вагітна Кеті Перрі розповіла про суїцидальні думки після розставання з нареченим

Складний період вона назвала необхідною поломкою

Кеті Перрі зізналася, що була близька до самогубства під час розставання з нареченим Орландо Блумом в 2017 році. Цей непростий період збігся з виходом її альбому, критика якого буквально вибила її з колії.

"Я тоді розійшлася зі своїм хлопцем, який тепер тато моєї майбутньої дитини", - сказала 35-річна поп-зірка CBC Radio.

Фото: instagram.com/katyperry

Її кар'єра тоді стрімко розвивалася, і Кеті очікувала, що випуск альбому Witness допоможе їй зцілити душевний біль. Але на ділі співачка виявилася не такою сильною, і "просто зазнала краху". Альбом зайняв в чартах перше місце, проте був зустрінутий неоднозначними рецензіями.

"Можливо, зі сторони це не здається чимось особливим, але для мене це було сейсмічно, - сказала вона. - Я віддала так багато, і це буквально зламало мене навпіл".

Щоб врятувати життя, співачці доводилося шукати найбільш неочевидні причини бути вдячною. "Якби я їх не знайшла, я б загрузла у власній печалі і, ймовірно, просто стрибнула б", - поділилася зірка.

Зараз Перрі називає темний період "необхідною поломкою", яка допомогла їй стати більш стабільною. Також вона здивувала зізнанням, що навіть її найщасливіші пісні часто пишуться, коли вона знаходиться в поганому душевному стані. "Я пишу ці пісні з надією, тому що без надії я просто не зможу встати з ліжка", - сказала вона.

  • Вагітна Кеті Перрі знялася повністю оголеною в новому кліпі. Зйомки відео пройшли на природі.
  • Наречений Дженніфер Лопес розповів про весільні плани. Співачка і колишній бейсболіст Алекс Родрігес побралися рік тому, але все ніяк не зіграють весілля.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях