Лайм

Зовні лютий, але добрий всередині: Оля Полякова привітала чоловіка з днем народження

Співачка присвятила Вадиму Полякову теплі слова

29 червня Оля Полякова привітала з днем народження чоловіка Вадима, з яким у шлюбі вже 16 років. Співачка рідко розповідає про чоловіка, але в святковий день показала його несподівану милу сторону.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Це фото так відображає тебе, з вигляду лютий, але добрий всередині. Сильний але м'який, твердий рішучий, але поступливий, коли справа стосується твоїх дівчаток! Як всі ці якості уживаються в тобі так гармонійно, що жити з тобою одне задоволення? - написала Полякова в Instagram. - Нам тепло і безпечно, ми оточені турботою та увагою, любов'ю і компліментами! І якщо дівчатка обирають чоловіків, схожих на батька, то їм несказанно пощастить, хоча таких більше немає. Будь головне здоровим і сповненим сил! Скачи на своїх конях, грай в теніс, займайся улюбленою справою, плавай в затоці і люби нас! А ми поруч! З днем народження!"

На фото Вадим Поляков позує з похмурим пухнастим шпіцом, і веселе фото чоловіка співачки привело в захват її фоловерів. "Хороший у вас чоловік. Уважний до вас дуже", - пишуть в коментарях. - "Щастя вам і міцної дружної родини", "Мої вітання Чоловікові з великої літери!"

  • Оля Полякова розповіла, чому не спить з чоловіком. Щоб спати окремо, співачка спеціально побудувала собі спальню.
  • Оля Полякова в YouTube-шоу Маші Єфросиніної "Экзамен" розповіла, як в 17 років її сильно побили на прохання колишнього хлопця. Інцидент закінчився серйозною травмою і відкриттям кримінальної справи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях