Лайм

Російський актор випав з 11 поверху житлового будинку в Москві та помер від отриманих травм

Прибулі на місце інциденту медики вже не змогли допомогти акторові

У Москві загинув 40-річний актор і хореограф Максим Парфьонов. Близький друг шоумена Олександра Ревви (Артура Пірожкова) випав з 11-го поверху житлового будинку, отримані в результаті травми виявилися несумісними з життям.

Як повідомляє КП, очевидці події викликали швидку та поліцію, але допомогти Парфьонову вже не змогли. Поліцейським вдалося встановити, що випав актор з вікна своєї квартири.

Олександр Ревва (ліворуч) і Максим Парфьонов (праворуч) Фото: instagram.com/maxim.parfenov

Правоохоронці вивчають можливі причини інциденту, а також мають намір провести експертизу знайдених у квартирі актора лікарських засобів.

За роки кар'єри Максим Парфьонов прославився як соліст балету Державного Академічного Ансамблю Народного Танцю під керівництвом Ігоря Моїсеєва. Працював хореографом та режисером-постановником для балетмейстерських Факультету Російської Академії Театральних Мистецтв. Викладав сучасні танці в Московській державній академії хореографії при Великому театрі.

  • У червні цього року в віці 88 років помер актор Ієн Голм, виконавець ролі Більбо Беггінса в трилогії "Володар перснів", зірка фільмів "Чужий" та "П'ятий елемент". Причиною смерті стали ускладнення, викликані хворобою Паркінсона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях