Лайм

Українська телеведуча після весілля у Франції показала фото з чоловіком

Судячи з усього, пара насолоджується відпусткою в Провансі

Ведуча програми "Факти" на каналі ICTV Інна Шевченко поділилася у Фейсбук яскравим фото з чоловіком, французьким режисером Лораном. Декількома днями раніше пара зіграла скромне весілля в Провансі, яке раніше доводилося відкладати через карантин.

"Це ми", - коротко зазначила вона під знімком. Судячи за вказаною геолокацією, новоспечена родина так само проводить час в Провансі.

Інна Шевченко та її чоловік Лоран Фото: facebook.com/inna.shevchenko

Як стало відомо раніше, Інна Шевченко та Лоран познайомилися у 2016 році. Перший час майбутнє подружжя спілкувалося онлайн, а після спільного вікенду у французькому Русійон зрозуміли, що небайдужі один одному.

Пропозиція руки й серця Лоран зробив українці два роки тому у Венеції в день її народження. Що правда, плани на весілля в цьому році довелося відкладати через карантин. На момент закриття кордонів Інна перебувала в Україні, а Лоран - у Франції. Майбутнє подружжя виявилося розділеним на кілька місяців, але при першій нагоді дівчина вилетіла до коханого.

Фото: instagram.com/inna_shevchenko_ictv

Фото: instagram.com/inna_shevchenko_ictv

Скромну церемонію одруження спостерігали лише близькі друзі та родичі нареченого. Батьки Інни спостерігали за весіллям через відеозв'язок, так як не мали поки можливості прилетіти до Франції особисто.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях