Лайм

20 років наче й не було: Наталя Могилевська з білосніжними волоссям здивувала зміною іміджу

Кардинальні зміни пішли співачці на користь

Невпізнанна Наталя Могилевська здивувала соцмережі кардинальною зміною іміджу. 44-річна співачка з білосніжними пасмами, нюдовим макіяжем і блакитною підводкою для очей свої зміни пояснила білою смугою в житті.

"Так, це експериментальний образ. Не буду приховувати, в моєму житті відбулися серйозні зміни. Але я вірю, що настала біла смуга, і разом з нею народилася пісня "Білий літак" і білосніжне волосся, цей літній, яскравий, сонячний настрій", - написала Могилевська в Instagram. Також вона анонсувала "багато нового матеріалу, який всіх порадує і здивує".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Шанувальники Наталії схвалили її новий імідж і відзначили, як помолодшала зірка української поп-музики. "Класний образ", "Дуже личить", "Дівчинка років 20!" "Вам дуже красиво, 20 років наче й не було", - пишуть в коментарях.

  • Наталя Могилевська не на жарт зацікавила шанувальників. Після довгих розмов про таємничого коханого співачка раптом з'явилася в Інстаграм у весільній сукні і заговорила про весілля.
  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю. Але чи буде це усиновлення або 44-річна Могилевська зважитися народити - поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях