Лайм

Не знаю людини краще: Анна Седокова чуттєво привітала коханого з днем народження

Сьогодні бойфренду співачки виповнюється 28 років

2 липня, свій день народження відзначає Яніс Тімма - латвійському баскетболістові виповнюється 28 років. Кохана спортсмена Анна Седокова публічно привітала іменинника в соцмережах, залишивши чуттєве послання.

Співачка опублікувала в Instagram фото коханого і написала: "З днем народження, коханий. Я не знаю людини краще і більше ніколи не хочу знати. Я не знаю того, хто застосовував би свою силу з такою порядністю та інтелектом. Я не знаю того, хто любив мене колись більше... І ніколи не хочу знати. Я тебе дуже люблю. Я завжди поруч".

Пізніше Анна виклала ще один пост, в якому розповіла, як пройде святкування. "Сьогодні буде чудовий вечір. В тихому ресторанчику. Тільки ти і я", - написала 37-річна Седокова під спільним знімком з молодим бойфрендом.

Нагадаємо, що Анна Седокова виховує трьох дітей від різних чоловіків. Чутки про роман співачки з баскетболістом з'явилися в серпні минулого року, коли пару помітили на відпочинку в Туреччині. Пікантності ситуації додавало те, що на той момент Яніс був одружений. Подейкують, що через Седокову Тімма кинув дружину і маленьку дитину.

  • Раніше Анна Седокова опублікувала в соцмережі інтимне фото з коханим, але замість захоплення отримала негатив. Співачці порадили бути скромніше і думати про те, що на її сторінку заходять діти.
  • А також розповіла про невдалий шлюб з футболістом Валентином Белькевичем, з яким розлучилася в 2006 році. Екс-учасниця "ВІА Гри" зізналася, що у Белькевича була жінка, з якою він зустрічався незважаючи на дружину і маленьку доньку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях