Лайм

Любимо активний відпочинок: Володимир Остапчук та його нова обраниця розповіли про свої улюблені місця в Києві

Закохані розповіли, як проводять літо

Телеведучий Володимир Остапчук та його кохана Кристина Горняк, як і більшість українців, літо 2020 проводять в рідній країні. Закохані намагаються знайти цікаві варіанти для відпочинку в Києві та за містом.

Про це пара розповіла в інтерв'ю виданню Viva! Володимир і Христина зізналися, що віддають перевагу активному відпочинку. Але також їм подобається просто прогулятися столицею або зайти в атмосферний заклад зі смачною їжею.

Фото: viva.ua

"Ми любимо активний відпочинок на воді і природі. Любимо вийти з дому, купити морозиво і піти кудись гуляти. Зовсім недавно обійшли пішки весь Печерськ, до вулиці Городецького та Будинку з химерами. Історичний центр Києва ідеальний для прогулянок, просто must-do! Дуже класна в цьому плані Воздвиженка, до речі. Там є багато європейських кав'ярень. Вони, як моя мама каже, хіпстерські. Ми любимо там взяти кави, морозиво або лимонад. Ну, або аперольчік (сміється). Мені взагалі подобається формат вуличної їжі, але в цьому сезоні поки її ну дуже-дуже мало, зі зрозумілих причин", - поділився Остапчук.

Христина додала, що зараз вони намагаються частіше їздити за місто, щоб сховатися від спеки. Пара вибирає комплекси з басейном, де можна поплескатися в воді та позасмагати.

"Ще їздили в Межигір'ї кататися на електробайках. Нещодавно відкрили для себе вейксерф в школі City Swell. Вова вже встав на дошку, а я ось як раз на цих вихідних вперше спробувала - кайф нереальний! Мені було дуже складно, так як я ніколи не пробувала такі види спорту, але я однозначно повернуся! І встану на цей серф, я ж з тих, хто не здається", - зазначила обраниця ведучого.

Фото: viva.ua

  • Читайте також велике інтерв'ю theLime: Не вважаю, що я "зловив зірку". Мене поставили на місце ще в 2017 році - Володимир Остапчук.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях