Лайм

Наталка Карпа показала, як годує дочку грудьми в кафе - на це її надихнула Ешлі Грем

Таким чином співачка пропагує грудне вигодовування

Українська співачка і молода мама Наталка Карпа показала, як годує свого первістка грудьми на відкритому майданчику одного із закладів у Львівській області. Цей жест зрозуміли не всі шанувальники артистки і почали її лаяти за годування в громадському місці.

Відповідне фото знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімку щаслива Наталка тримає дитину на руках і радіє тому, що до них з дочкою нарешті приїхав чоловік і тато, боєць АТО Євген Терехов. "Нарешті поруч", - написала співачка.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Хейтери тут же накинулися з критикою: "Навіщо таке виставляти?", "Це все чудово, але перебір. Це ваше таїнство".

Співачка не стала відмовчуватися і написала відповідь. "Спробую пояснити, - пише Наталка. - Мені б дуже хотілося пропагувати грудне вигодовування, тому що багато мам, які народжують, коли бувають лактаційні кризи, просто махають руками і переходять на суміші ... тільки найнаполегливіші борються. Якщо зробити дійсно культ ГВ , можливо це допоможе жінкам не втрачати можливості давати своїм малюкам краще те, що забезпечить їм хороший імунітет на все життя!".

Карпа зазначила, що не спеціально робила цей кадр, цей зворушливий момент випадково зафіксувала сестра співачки, яка була поруч. Наталка також розповіла, хто її надихає публікувати чесні знімки.

"Мене мотивували західні дівчата Ешлі Грем і Мілла Йовович, які не кремпуються і виставляють фото годуючи своїх чад. Вони сміливо пропагують природне!", - зазначила Наталка Карпа.

  • Плюс-сайз модель Ешлі Грем стала мамою 18 січня. Тепер в її Instagram все частіше з'являються фото з сином Ісааком. 32-річна зірка надихає жінок любити своє тіло, і в новій публікації показала, як годує дитину грудьми в громадському місці.
  • Дивіться також на theLime новий кліп Наталки Карпи "Долею поцілована". Чуттєва відеоробота розкриває події від початку стосунків співачки з чоловіком Євгеном Тереховим до їх весілля і народження дочки Злати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях