Лайм

Внучка Софії Ротару похвалилася витонченою фігурою в трендовому купальнику

19-річна дівчина позувала посеред лісу

Внучка української співачки Софії Ротару, 19-річна Софія Євдокименко, спекотні літні дні проводить на природі. Від палючого сонця дівчина ховається в лісі.

Кількома знімками з простого відпочинку вона поділилася на особистійсторінці в Instagram. Дівчина також не упустила можливості похвалитися своєю фігурою, яка викликає захоплення у фанатів починаючої співачки.

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

На знімках Соня позує в нюдовому купальнику, демонструючи витонченість своїх форм. Поруч з нею на покривалі розташувався домашній вихованець.

Шанувальники дівчини викупали її в компліментах, відзначаючи її красу: "Венера Мілоська", "Богиня мого серця", "Красуня", "Афродіта! Софія! Ви божественно гарні і чарівні", "Краса неймовірна".

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Соня Євдокименко не тільки співачка, а й модель. Внучка Ротару з підліткового віку брала участь в показах, знімалася для відомих глянцевих журналів. У 2015 році дівчина навіть удостоїлася звання "Краща модель" на церемонії Mercedes-Benz Kiev Fashion Prize.

Два роки тому Соня відкрила в собі ще й співочий талант і вирішила стати співачкою. Правда, співає дівчина не українською, а англійською мовою. Зараз юна артистка живе і вчиться в Лондоні.

  • Онук естрадної співачки Софії Ротару, молодий музикант і продюсер Анатолій Євдокименко, представив в мережі новий трек Solar Affair. Жанр, в якому пише музику Анатолій, далекий від "Я ж його любила", але бабуся оцінила.
  • Українська співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару, вийшла заміж. Пара планувала зіграти повноцінне весілля, проте в плани артистки втрутилася сімейна трагедія - смерть батька. Замість пишного торжества закохані просто розписалися і відзначили цю подію у вузькому сімейному колі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.