Лайм

Герой шоу Холостяк-10 показав нову дівчину. Нею виявилася відома модель

Нещодавно одесит вперше підтвердив, що розмови про новий роман не були чутками

Як тільки глядачі шоу Холостяк-10 дізналися, що його головний герой Макс Михайлюк та переможниця Даша Ульянова не залишилися парою після проекту, в мережі одразу ж заговорили про таємну кохану одесита. Сам Михайлюк деякий час приховував свої нові стосунки, але нещодавно все ж підтвердив, що чутки виникли не просто так - після фіналу шоу він і справді зустрів іншу.

Минулими вихідними Михайлюк вперше показав кохану, і нею виявилася модель Дар'я Хлистун, яка у 2017 році стала першою українкою, запрошеною взяти участь у великому щорічному шоу бренду Victoria's Secret. "Холостяк" опублікував спільне фото з моделлю в Інстаграм-сторіз, і для найуважніших фоловерів це не стало новиною. Адже дівчину поруч з одеситом вони помічали й раніше.

Макс Михайлюк і Дарина Хлистун Фото: instagram.com/flymax305

Судячи з усього, Михайлюк та Хлистун вирушили відпочивати у рідній для "холостяка" Одесі, де і зробили спільне фото на пляжі Ibiza. При цьому свої стосунки пара ніяк не прокоментувала.

Примітно, що Дарина Хлистун вже й раніше з'являлася на спільних фото з Максимом. Наприклад, в Інстаграм ведучого проекту "Холостяк" Григорія Решетніка. Що правда, для цього фото приятелі спеціально помінялися дівчатами.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ще кілька років тому Дарину Хлистун називали висхідною зіркою і однією з найперспективніших українських моделей. Всього за два роки в модельному бізнесі дівчина зуміла заявити про себе на тижні моди у Нью-Йорку, Парижі, Мілані та інших великих подіях у світі моди.

Даша Хлистун Фото: instagram.com/dasha_khlystun

Даша Хлистун Фото: instagram.com/dasha_khlystun

  • Даша Ульянова тим часом продовжує носити обручку, подаровану "холостяком" у фіналі проекту, і не виключає можливості, що вони з Максом можуть бути разом у майбутньому. За словами дівчини, у них не було жодних стосунків, адже після секс-скандалу вони просто припинили спілкуватися.
  • Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетнік відповів на питання, чи є інтим на проекті і як учасникам вдається усамітнитися від знімальної групи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.