Лайм

Том Хенкс розповів про хвороби, які могли привести до ускладнень коронавірусу

Актор турбувався, що через хронічні хвороби інфекція може загрожувати його життю

У березні 63-річний Том Хенкс і його дружина-ровесниця Ріта Вілсон перехворіли на коронавірусі. У новому інтерв'ю The Guardian оскароносний актор розповів, як відрізнялися їх симптоми, і чому перебіг хвороби викликав у нього занепокоєння.

Фото: https://www.instagram.com/tomhanks

"Коли ми були в лікарні, я сказав: "Мені 63 роки, у мене діабет 2 типу, у мене стент в серці - мій випадок буде важким?" Але поки температура не росла, а в легені не забралася пневмонія, лікарі не турбувалися. Я не з тих пацієнтів, хто прокидався вранці і думав, чи доживу до вечора", - розповів актор.

Одужання зайняло у Хенкса і його дружини два тижні, але реакції на вірус були різними, що його дуже здивувало.

"Моя дружина втратила смак і нюх, у неї була сильна нудота, набагато вища температура, ніж у мене. У мене просто були сильні болі в тілі, я весь час дуже втомлювався і не міг ні на чому концентруватися довше, ніж на 12 хвилин. Останнє, втім, схоже на мій природний стан", - розповів він.

Потім Хенкс знову розкритикував тих, хто вирішив не носити маски, хоча лікарі наполягають, що це уповільнює розповсюдження вірусу. "Є тільки три речі, які потрібно зробити кожному: вдягти маску, тримати дистанцію і мити руки. Я знаю, що суспільство надає цьому політичний характер, але я не розумію, чому хтось може махнути рукою і сказати: я не зобов'язаний цього робити", - обурився він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.